Forum Index > Welcome to the Forum! > Technical Help
 PC Windows Users Support
 |  Printable Version
By: Skyclan (offline) on Tuesday, January 31 2012 @ 02:31 PM EST  
Skyclan

Re my previous post...this problem seems to have resolved itself now with me stubbornly re-attempting to get my (equally stubborn) computer to comply Smile


Forum

Status: offline

Registered: 04/06/11
Posts: 449
South Surrey, B.C.

Profile Email   PM
   
By: Anonymous: CDubois () on Monday, February 13 2012 @ 03:46 PM EST  
Anonymous: CDubois

For weeks I was able to view the White Rock Eagle cams but for some reason I am no longer able to view the live feed even though my friend is able to view them with no problems.

Any suggestions as to a solution? And yes I have adobe flash.






       
   
By: terrytvgal (offline) on Monday, February 13 2012 @ 06:34 PM EST  
terrytvgal

Quote by: Skyclan

10:30 am Good morning all, I am having trouble trying to post my s'caps this morning. When I click 'browse' it sends me to 'MY Desktop" instead of "My Pictures" even though I have saved the scap into My Pictures. My computer just says 'file not found'.... any thoughts on this please?



This is not a 'problem' skyclan. I have the same process each day when I go to attach my 1st s'cap. When you hit the 'browse' button your PC doesn't know what sort of file you want to upload, so it opens to a 'neutral' spot so you can navigate to the right kind of file.

That is why it goes to My Desktop.

Click on image to download


Now, put your cursor on "My Documents" and click. You should now have a display of the different file types.

Click on image to download


Select My Pictures

Click on image to download



I have found that this process is only necessary with my first s'cap upload of the day. After that my PC opens to the proper location automatically

I hope this helps.


I came for the eagles, and stayed for the friends I made

Terry, Coquitlam BC


Forum

Status: offline

Registered: 08/13/06
Posts: 13479
Coquitlam, BC

Profile     PM
   
By: Skyclan (offline) on Monday, February 13 2012 @ 07:23 PM EST  
Skyclan

Thanks so much for your clear description Terry... happily my computer seems to have sorted itself out now and I don't have to do anything special to get to my pictures each day. Smile


Forum

Status: offline

Registered: 04/06/11
Posts: 449
South Surrey, B.C.

Profile Email   PM
   
By: Pat B (offline) on Thursday, February 23 2012 @ 02:20 PM EST  
Pat B

I am suddenly unable to watch anything on UStream!
I accepted a Flash media upgrade at about the same time -but don't think that has anything to do with it.

Sites like Maine cam and Decorah load for me - but the cam doesn't come up.

does anyone have any ideas?

ETA
I have a PC with
Microsoft Windows XP Professional 64 bit



Forum

Status: offline

Registered: 04/13/07
Posts: 7943
Plymouth, England

Profile     PM
   
By: Anonymous: J Staggs () on Monday, March 12 2012 @ 04:33 PM EDT  
Anonymous: J Staggs

I was able to view the White Rock Eagle cameras last year. Tried to get on last month and can watch the advertisement then the black screen says "connecting to video servers" but never connects. Has something changed? I'm not extremely tech savy so please be patient.





       
   
By: gemini (offline) on Monday, March 12 2012 @ 05:49 PM EDT  
gemini

Hi J Staggs wave

On behalf of the Admin team, welcome to the HWF forum. I am sorry you are having difficulty opening our cams.

Others have also encountered the "black screen" problem. Here is a link to one solution that has worked for some people:

forum/viewtopic.php?topic=247744#247744

Give it a try and if you still get a black screen, post here again and someone with more tech knowledge than I have will be pleased to help you!



Forum

Status: offline

Registered: 07/31/06
Posts: 3876
North Vancouver, BC

Profile Email   PM
   
By: Anonymous: J Staggs () on Friday, March 16 2012 @ 03:45 PM EDT  
Anonymous: J Staggs

Well, that did not work. I changed the settings as instructions and still no picture. I can see the Ustream videos just not the one at White Rock.

Thanks, Bash computer





       
   



 All times are EDT. The time is now 04:07 PM.
Normal Topic Normal Topic
Locked Topic Locked Topic
Sticky Topic Sticky Topic
New Post New Post
Sticky Topic W/ New Post Sticky Topic W/ New Post
Locked Topic W/ New Post Locked Topic W/ New Post
View Anonymous Posts 
Able to Post 
HTML Allowed 
Censored Content 

?

Please Donate

Please Donate!

Current & Ongoing Promotions

 

 

 

 

 

 

My Account





Sign up as a New User
Lost your password?