Forum Index > Welcome to the Forum! > Technical Help
 Media Gallery - Post problems here
 |  Printable Version
By: beans (offline) on Tuesday, May 17 2011 @ 08:29 PM EDT  
beans

Any idea why the last video (David Hancock Interview) I uploaded to YouTubePublicity won't play? The problem started when I tried to add a thumbnail (because I don't like the default thumbnail). I deleted everything and uploaded again, but if you try to play it, you get a hyper link to "download" and there's nothing to download.

mediagallery/album.php?aid=267&page=1


Jean


Forum

Status: offline

Registered: 05/04/06
Posts: 1906
California

Profile     PM
   
By: beans (offline) on Wednesday, May 18 2011 @ 09:13 PM EDT  
beans

This is what I see when I click on the video I have just uploaded to HMG



Before yesterday, everything uploaded and played ??


Jean


Forum

Status: offline

Registered: 05/04/06
Posts: 1906
California

Profile     PM
   
By: JudyB (offline) on Wednesday, May 18 2011 @ 09:59 PM EDT  
JudyB

I've always had trouble viewing media gallery videos, but they usually download and play. I tried your video from the 15th, and that seemed to be working as expected (though I didn't wait for the download). I tried the one from today (the 18th) and got a file not found when I clicked Download. I'll pass this on to Richard, but as you know he's got a lot going on right now.

Forum

Status: offline

Registered: 07/12/06
Posts: 26125
Midcoast Maine, USA

Profile Email Website PM
   
By: Anonymous: Skipper () on Wednesday, May 18 2011 @ 10:29 PM EDT  
Anonymous: Skipper

I'm have Windows XP and using Explorer and when I click on the video from the 18th, I got the player but it just says "Ready" on the bottom left corner and nothing plays (tried stop/play button a couple of times).

I right-clicked and checked "properties" and it says that the length = 0.00 :-(

No idea what could be wrong :dunno:

Edited to add:

The one from the 17th does the same thing but the White Rock one plays for me but it takes a while to load (slow machine)





       
   
By: beans (offline) on Wednesday, May 18 2011 @ 10:56 PM EDT  
beans

I think there's a missing piece of software that Richard is going to install --


Jean


Forum

Status: offline

Registered: 05/04/06
Posts: 1906
California

Profile     PM
   
By: beans (offline) on Thursday, May 19 2011 @ 03:47 PM EDT  
beans

The Media Gallery is now fixed, thanks to Richard. I uploaded to videos today, and everything is fine. Thanks, Richard! We know you are incredibly busy just now, and yet you found the time to work on this problem. Probably when you should have been sleeping.


Jean


Forum

Status: offline

Registered: 05/04/06
Posts: 1906
California

Profile     PM
   
By: Anonymous: 1000islands () on Tuesday, May 24 2011 @ 06:12 PM EDT  
Anonymous: 1000islands

I have been unable to connect to the video servers for the Sydney eagles. Had no problem earlier this yer, but have had no luck for weeks. Just get black screen, but see the seconds ticking off, but no image. I miss the eagles...HELP!

Email bbruno57@windstream.net





       
   
By: Anonymous: Skipper () on Tuesday, May 24 2011 @ 06:29 PM EDT  
Anonymous: Skipper

Hi!

A few questions:

What operating system do you have?
What browser are you using?
Do you have an ad - blocker running?
Do you have the latest version of Flash?
On what website are you trying to watch?
Is it just the Hancock EagleCams that you are having problems with?

Let's start there Grin

Edited to add: I'm not a techie but I just thought of something -- the new tablet-type computers don't run Flash I've heard. And the cams run Flash Nodding yes

One more thing to add that I found in case it's needed:

http://forums.adobe.com/community/webpl ... ns&start=0





       
   



 All times are EDT. The time is now 06:27 AM.
Normal Topic Normal Topic
Locked Topic Locked Topic
Sticky Topic Sticky Topic
New Post New Post
Sticky Topic W/ New Post Sticky Topic W/ New Post
Locked Topic W/ New Post Locked Topic W/ New Post
View Anonymous Posts 
Able to Post 
HTML Allowed 
Censored Content 

?

Please Donate

Please Donate!

Current & Ongoing Promotions

 

 

 

 

 

 

My Account





Sign up as a New User
Lost your password?