Forum Index > Welcome to the Forum! > Technical Help
 Media Gallery - Post problems here
 |  Printable Version
By: Anonymous: jas () on Wednesday, June 08 2011 @ 07:06 PM EDT  
Anonymous: jas

What time should I post with my scaps(the cam clock reads different from the actual time. It is 4:04pm but cam says 15:46=3:46?)





       
   
By: beans (offline) on Wednesday, June 08 2011 @ 07:17 PM EDT  
beans

Sometimes you need to clear your browser's cache. Then the clock in the video should be correct. I think the video clock should match with your computer clock (if you are on PDT).


Jean


Forum

Status: offline

Registered: 05/04/06
Posts: 1906
California

Profile     PM
   
By: Anonymous: jas () on Wednesday, June 08 2011 @ 11:38 PM EDT  
Anonymous: jas

Quote by: beans

Sometimes you need to clear your browser's cache. Then the clock in the video should be correct. I think the video clock should match with your computer clock (if you are on PDT).


Thanks Beans, that solved my clock problem. You're the best. Thank you





       
   
By: Anonymous: jas () on Tuesday, June 21 2011 @ 10:56 PM EDT  
Anonymous: jas

7:52pm- there is a terrible noise on the white rock closeup cam. It sounds like a cacuum or air exhaust vent
It comes on and off continuously. First time I've noticed it. It's not the wind because it turns onthen turnsoff for a second or two then turns back on??? weird





       
   
By: planetocean (offline) on Tuesday, July 05 2011 @ 04:07 PM EDT  
planetocean

Hi someone please help if possible...I cant get the buffer to stay full and going beween forum and cam cause a freeze up can you help or guide me through fixing it. I have been watching Delta 2 since beginning and the eaglet is about ready to fledge....very desperately ...Alice(planet ocean)Rant:Bash computerFrustration


Forum

Status: offline

Registered: 05/11/11
Posts: 2506
Delta B.C.

Profile Email   PM
   
By: JudyB (offline) on Thursday, July 07 2011 @ 09:00 AM EDT  
JudyB

Are you still having problems, planetocean? I know we've had some moments when things weren't streaming as well as they might, so am hoping things are resolved now.

Forum

Status: offline

Registered: 07/12/06
Posts: 26128
Midcoast Maine, USA

Profile Email Website PM
   
By: garyandjudi (offline) on Friday, October 07 2011 @ 08:05 AM EDT  
garyandjudi

help I cannot upload my pictures or jpegs or gifs as an error message refer to error logs comes up, thanks Judy


I love eagles Pa up and Lady Lafarge down on the AN Lafarge Avatar

Judi


Forum

Status: offline

Registered: 07/17/06
Posts: 9572
Vancouver B.C.
Canada

Profile     PM
   
By: Pat B (offline) on Friday, October 07 2011 @ 08:19 AM EDT  
Pat B

Quote by: garyandjudy

help I cannot upload my pictures or jpegs or gifs as an error message refer to error logs comes up, thanks Judy



Hi Judy
I'm finding the same - but it was explained in the Tech help part - that although the forum is up and working - the area that holds the massive picture archive is still downloading - it may not be up to full capacity for a while!
We will have to post any scaps a bit later - and be happy that nothing was lost Smile
I have some scaps taken yesterday - but I'll try again later.



Forum

Status: offline

Registered: 04/13/07
Posts: 7943
Plymouth, England

Profile     PM
   



 All times are EDT. The time is now 04:08 PM.
Normal Topic Normal Topic
Locked Topic Locked Topic
Sticky Topic Sticky Topic
New Post New Post
Sticky Topic W/ New Post Sticky Topic W/ New Post
Locked Topic W/ New Post Locked Topic W/ New Post
View Anonymous Posts 
Able to Post 
HTML Allowed 
Censored Content 

?

Please Donate

Please Donate!

Current & Ongoing Promotions

 

 

 

 

 

 

My Account





Sign up as a New User
Lost your password?