Forum Index > Welcome to the Forum! > Technical Help
 Report Cams Down and Forum Errors
 |  Printable Version
By: richardpitt (offline) on Wednesday, January 19 2011 @ 05:36 PM EST  
richardpitt

Quote by: terrytvgal

Quote by: richardpitt

Quote by: Debs

Richard :hello: I got that message while trying to post on our forum...after I hit th submit button...it was an error message of some kind.

Just got this one...when I lost the Delta feed....



I cannot tell from the image what the actual URL you were trying to reach was, but it appears that it is incorrect - you may have an old URL cached or in your favourites

How did you try to bring this page up? From your bookmarks or from a link from some other page? If from some other page, we need the URL of THAT page so we can fix it

richard




Richard and Deb, I have had this happen to me as well. The camera Page loads. but the Camera does not, and in it's place is the "Internet Explorer cannot display the page" Page. I have had it happen while watching the Ely Bear cam as well so it's not just a HWF thing

See my post here, from Last thursday.

forum/viewtopic.php?topic=138631#138631



What version of IE are you running - what version of Windows? Have you changed anything on your system since the last time this page worked?

I can only presume this is a problem with IE as the page works for me on several other browsers and seems to be working for others as well

richard


Executive Director:
Taking HWF to the next level

Forum Admin
Admin

Status: offline

Registered: 10/01/05
Posts: 643
Pitt Meadows BC -
40k from Vancouver

Profile Email Website PM
   
By: terrytvgal (offline) on Wednesday, January 19 2011 @ 05:42 PM EST  
terrytvgal

See my post above!!


I came for the eagles, and stayed for the friends I made

Terry, Coquitlam BC


Forum

Status: offline

Registered: 08/13/06
Posts: 13479
Coquitlam, BC

Profile     PM
   
By: JudyB (offline) on Wednesday, January 19 2011 @ 08:59 PM EST  
JudyB

Lafarge seems to be down. I was focusing on other cams today, so didn't check this afternoon. The post on the cam thread reporting it down was made around 4:15 pm, and said it had been down for a while. I'll also send an email in the hopes Richard can either do something remotely or contact someone in the morning.

Forum

Status: offline

Registered: 07/12/06
Posts: 25929
Midcoast Maine, USA

Profile Email Website PM
   
By: garyandjudi (offline) on Thursday, January 20 2011 @ 02:59 PM EST  
garyandjudi

Thursday January 20th 2011 12 noon LaFarge cam still down. The commercials work but the cam is black with 0 buffer


I love eagles Pa up and Lady Lafarge down on the AN Lafarge Avatar

Judi


Forum

Status: offline

Registered: 07/17/06
Posts: 9517
Vancouver B.C.
Canada

Profile     PM
   
By: terrytvgal (offline) on Thursday, January 20 2011 @ 07:42 PM EST  
terrytvgal

4:41PM I've tried Lafarge twice this afternoon and nothing... Cry Hanky


I came for the eagles, and stayed for the friends I made

Terry, Coquitlam BC


Forum

Status: offline

Registered: 08/13/06
Posts: 13479
Coquitlam, BC

Profile     PM
   
By: richardpitt (offline) on Friday, January 21 2011 @ 11:28 AM EST  
richardpitt

I was at the Lafarge site office yesterday and re-booted the video server there. Unfortunately there is no monitor on the system, and since I dropped in unexpectedly when some time came available, I could not check to see if there was something else wrong.

I'll have to return to the site with monitor and keyboard as it appears the power-cycle of all the major equipment did not do the trick.

richard


Executive Director:
Taking HWF to the next level

Forum Admin
Admin

Status: offline

Registered: 10/01/05
Posts: 643
Pitt Meadows BC -
40k from Vancouver

Profile Email Website PM
   
By: terrytvgal (offline) on Friday, January 21 2011 @ 05:19 PM EST  
terrytvgal

Thank you for your efforts, Richard.


I came for the eagles, and stayed for the friends I made

Terry, Coquitlam BC


Forum

Status: offline

Registered: 08/13/06
Posts: 13479
Coquitlam, BC

Profile     PM
   
By: JudyB (offline) on Tuesday, January 25 2011 @ 09:30 AM EST  
JudyB

The forum and website went offline again last night - not sure why it seems to be having more issues than usual this week. :dunno:

I would like to suggest that everyone bookmark or add to your favorites the URL for Hancock Wildlife's facebook page - http://www.facebook.com/pages/Hancock-W ... 4430480179. You don't need to join facebook to read the page, and those of us who are members will post there when there are issues. Thanks!

Forum

Status: offline

Registered: 07/12/06
Posts: 25929
Midcoast Maine, USA

Profile Email Website PM
   



 All times are EST. The time is now 11:16 AM.
Normal Topic Normal Topic
Locked Topic Locked Topic
Sticky Topic Sticky Topic
New Post New Post
Sticky Topic W/ New Post Sticky Topic W/ New Post
Locked Topic W/ New Post Locked Topic W/ New Post
View Anonymous Posts 
Able to Post 
HTML Allowed 
Censored Content 

?

Please Donate

Please Donate!

Current & Ongoing Promotions

 

 

 

 

 

 

My Account





Sign up as a New User
Lost your password?