Forum Index > Welcome to the Forum! > Technical Help
 Report Cams Down and Forum Errors
 |  Printable Version
By: IrishEyes (offline) on Friday, March 17 2017 @ 06:37 PM EDT  
IrishEyes

Friday, March 17, 2017..Happy St Patrick's Day to all !


3:36pm
HI Judy and Ken ... The N Embedded Cam on Harrison Mills is streaming.... WooHoo that was the last cam to come back ... ! I think it recycled itself...


...Helpful Hints ..Be respectful ..Bev.


Forum

Status: offline

Registered: 08/04/09
Posts: 129788
Nova Scotia,Canada.

Profile     PM
   
By: DDuckies2 (offline) on Monday, March 20 2017 @ 03:04 PM EDT  
DDuckies2

MONDAY MARCH 20
12noon
WHITE ROCK
CU cam was off for a bit and now its back on line, however it is in that shrunken /stretched out with black sides format.

Thank You


Forum

Status: offline

Registered: 07/18/11
Posts: 4122
Surrey/ White Rock

Profile     PM
   
By: JudyB (offline) on Tuesday, March 21 2017 @ 09:27 AM EDT  
JudyB

The White Rock CU cam is still showing a squished square picture, and several of us have reloaded the page a number of times.

As far as I know, there's no actual "fix" except that eventually sometimes it sorts itself out eventually - but perhaps a reboot of the cam would speed the process when Ken has time.

Thanks!

Forum

Status: offline

Registered: 07/12/06
Posts: 26128
Midcoast Maine, USA

Profile Email Website PM
   
By: SueD (offline) on Tuesday, March 21 2017 @ 09:55 AM EDT  
SueD

Thanks for reporting the problem, JudyB! I wonder if it's a WildEarth issue? Here's a screenshot showing how "squeezed in" the White Rock closeup cam looks:
Click on image to download


aka byline ~ 2012


Forum

Status: offline

Registered: 07/09/12
Posts: 9094
Nova Scotia, Canada

Profile Email Website PM
   
By: JudyB (offline) on Tuesday, March 21 2017 @ 12:00 PM EDT  
JudyB

White Rock CU seems to be working normally now. This happens fairly often with at least one of the Delta cams - and we've checked with both Ken and WildEarth, and haven't found anything that really works. It usually sorts itself out eventually, and sometimes a reboot helps (and sometimes this happens after the cams are rebooted to fix another issue - one of those "you just can't win someday" things).

Anyway - if someone did something - thanks!

Forum

Status: offline

Registered: 07/12/06
Posts: 26128
Midcoast Maine, USA

Profile Email Website PM
   



 All times are EDT. The time is now 04:07 PM.
Normal Topic Normal Topic
Locked Topic Locked Topic
Sticky Topic Sticky Topic
New Post New Post
Sticky Topic W/ New Post Sticky Topic W/ New Post
Locked Topic W/ New Post Locked Topic W/ New Post
View Anonymous Posts 
Able to Post 
HTML Allowed 
Censored Content 

?

Please Donate

Please Donate!

Current & Ongoing Promotions

 

 

 

 

 

 

My Account





Sign up as a New User
Lost your password?