Forum Index > Welcome to the Forum! > Technical Help
 Report Cams Down and Forum Errors
 |  Printable Version
By: Debs (offline) on Tuesday, January 18 2011 @ 09:23 PM EST  
Debs

Here is a scap of one of the errors we see on the forum....

Click on image to download


May you enjoy all of the simple "pleasures or gifts" that surround you.
Let your spirit soar!


To light a Candle for Doreen and/or for a loved one or friend right click on the link that follows and copy to your browser
http://light-candle.com/collections/view/33353/success


Forum

Status: offline

Registered: 03/02/08
Posts: 35245
North Pole

Profile Email   PM
   
By: richardpitt (offline) on Tuesday, January 18 2011 @ 11:05 PM EST  
richardpitt

Quote by: Debs

Here is a scap of one of the errors we see on the forum....



I'm not sure where you got that scap - it does not look like part of the site but instead it looks like a search on Google

we use Google search but it seems to work and it gives a dark background, not white.

richard


Executive Director:
Taking HWF to the next level

Forum Admin
Admin

Status: offline

Registered: 10/01/05
Posts: 643
Pitt Meadows BC -
40k from Vancouver

Profile Email Website PM
   
By: jkr (offline) on Wednesday, January 19 2011 @ 01:35 PM EST  
jkr

Similar to Debs I have had "Server not found" pop up on occasion and then on the second try it will open to the HWF site. Each time it happens my immediate reaction is that the website may be down but the second try confirms that it is not. Of course, I'm blaming Telus as usual but not too sure if it's all Telus related.

Today it took almost a full minute for one of my posts to appear --- enough time to fill up my coffee cup Chin


~Judy~


Forum

Status: offline

Registered: 08/11/06
Posts: 16029
Beautiful B.C.

Profile Email   PM
   
By: JudyB (offline) on Wednesday, January 19 2011 @ 03:10 PM EST  
JudyB

I also occasionally get "server not found" - and regularly get the full screen of links that should be in the black bar - and the forum is fast most of the time, so I don't have the issue many of you in BC seem to have.

Forum

Status: offline

Registered: 07/12/06
Posts: 27019
Midcoast Maine, USA

Profile Email Website PM
   
By: Debs (offline) on Wednesday, January 19 2011 @ 03:23 PM EST  
Debs

Richard :hello: I got that message while trying to post on our forum...after I hit th submit button...it was an error message of some kind.

Just got this one...when I lost the Delta feed....

Click on image to download


May you enjoy all of the simple "pleasures or gifts" that surround you.
Let your spirit soar!


To light a Candle for Doreen and/or for a loved one or friend right click on the link that follows and copy to your browser
http://light-candle.com/collections/view/33353/success


Forum

Status: offline

Registered: 03/02/08
Posts: 35245
North Pole

Profile Email   PM
   
By: richardpitt (offline) on Wednesday, January 19 2011 @ 03:51 PM EST  
richardpitt

Quote by: Debs

Richard :hello: I got that message while trying to post on our forum...after I hit th submit button...it was an error message of some kind.

Just got this one...when I lost the Delta feed....



I cannot tell from the image what the actual URL you were trying to reach was, but it appears that it is incorrect - you may have an old URL cached or in your favourites

How did you try to bring this page up? From your bookmarks or from a link from some other page? If from some other page, we need the URL of THAT page so we can fix it

richard


Executive Director:
Taking HWF to the next level

Forum Admin
Admin

Status: offline

Registered: 10/01/05
Posts: 643
Pitt Meadows BC -
40k from Vancouver

Profile Email Website PM
   
By: terrytvgal (offline) on Wednesday, January 19 2011 @ 05:27 PM EST  
terrytvgal

Quote by: richardpitt

Quote by: Debs

Richard :hello: I got that message while trying to post on our forum...after I hit th submit button...it was an error message of some kind.

Just got this one...when I lost the Delta feed....



I cannot tell from the image what the actual URL you were trying to reach was, but it appears that it is incorrect - you may have an old URL cached or in your favourites

How did you try to bring this page up? From your bookmarks or from a link from some other page? If from some other page, we need the URL of THAT page so we can fix it

richard




Richard and Deb, I have had this happen to me as well. The camera Page loads. but the Camera does not, and in it's place is the "Internet Explorer cannot display the page" Page. I have had it happen while watching the Ely Bear cam as well so it's not just a HWF thing

click bigger
Click on image to download

See my post here, from Last thursday.

forum/viewtopic.php?topic=138631#138631


I came for the eagles, and stayed for the friends I made

Terry, Coquitlam BC


Forum

Status: offline

Registered: 08/13/06
Posts: 13479
Coquitlam, BC

Profile     PM
   
By: JudyB (offline) on Wednesday, January 19 2011 @ 05:34 PM EST  
JudyB

I think the pic Debs posted is of one of my two-cam pages staticpages/index.php/TwoCamDeltaOWLBesideDeltaOWL.

I haven't changed that page in quite a while, so if the link Debs has usually works, it should work today. I just tried the link, and got both cams with no strange messages.

Forum

Status: offline

Registered: 07/12/06
Posts: 27019
Midcoast Maine, USA

Profile Email Website PM
   



 All times are EDT. The time is now 07:57 AM.
Normal Topic Normal Topic
Locked Topic Locked Topic
Sticky Topic Sticky Topic
New Post New Post
Sticky Topic W/ New Post Sticky Topic W/ New Post
Locked Topic W/ New Post Locked Topic W/ New Post
View Anonymous Posts 
Able to Post 
HTML Allowed 
Censored Content 

?

Please Donate

Please Donate!

Current & Ongoing Promotions

 

 

 

 

 

 

My Account





Sign up as a New User
Lost your password?